Godkänd KC

Svenska English länkbild

Bo på vandrarhem i Skebokvarn

Upplev Södermanland hos oss i Skebokvarn

Rummen

Gamla Mejeriet har 17 bäddar fördelat på 5 rum. De flesta rummen är, nyrenoverade och inredda i samma stil men de har olika form och storlek. Kök, toalett, dusch och tv-rum finns utanför rummen.

Inga rum är handikappanpassade eftersom alla rum ligger på andra och tredje våningen. Frukost serveras i bottenvåningens café. Hundar är välkomna i en del rum.

sovrum sovrum sovrum

Priser

Hos oss kan du sova i en säng för 290 kr, vi har 2, 3, 4 och 6 bäddsrum. Vill du sova ensam i ett singelrum får du gärna göra det, kostnad 450 kr. Hos oss är även hundar välkomna, då tillkommer hundtilläggs kostnad på 50 kr/natt. Har du inga lakan med dig, går de bra att hyra sängkläder för 65 kr.

1 bädd (i rum med fler bäddar) 290 kr/natt
Singelrum 450 kr/natt
Sängkläder 65 kr
Hundtillägg 50 kr/natt

Gemensamma utrymmen

Kök, toalett, dusch och tv finns som gemensamma utrymmen.

 

Utomhus finns en fin trädgård att sitta i. Om solen är för stark eller om regnet faller kan man sitta under tak på den stora verandan till kanotcentret. I trädgården kan man grilla på lånad grill.

Det finns fina promenader och strövområden. Antingen kan man följa den gamla järnvägen mot Malmköping eller så kan man gå gamla landsvägen in mot Helgesta.

 

Kanotcenter i Skebokvarn, Adress: Sparreholmsvägen 8, Flen, tel. 0157-720 28 - Produced by Kanuk of Sweden